Empanadas con queso - Empanadas med ost!
Du trenger:
Mel
Salt
Smør
Kokende vann
Og så valgfritt fyll feks. rosiner, løk, kjøttdeig, oliven, ost etc.
Bland mel og smør og kokende vann sammen, frem til smøret smelter. Bland alt sammen og tilsett litt salt. Trenger ikke heves! Så er du klar til å putte på fyllet. Her er en video fra når Cecilie lager litt på empanadasene sine:
Det ligner veldig på en innbakt pizza, og det er også veldig lett å forveksle det. Empanadas bruker andre ingredienser med deigen, slik at den er tynnere og litt annerledes i smak.
Det som er fint med empanadas er at man kan lage det omtrent som man vil, og det finnes i mange flere varianter. Det kan lages i ovn eller friteres, og fyllet kan man omtrent gjøre som man vil med. Vi valgte å fritere dem, og hadde ost og skinke-fyll.
Alt ble spist opp etter de var ferdig, så det så ut til at det falt i smak hos folket! Kjempefint!
På blokkdagen var det også annen matlaging, som ble veldig vellykket!
Julianne og Benedicte med sine amerikanske hashbrowns.
Martine liker å lage lefser!
fredag 15. januar 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Veri nice
SvarSlett